Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ ΤΔΜ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣMA
ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ 
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στις 20 Νοεμβρίου 2016 θα γίνουν οι εκλογές για τα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Η συμμετοχή όλων μας είναι απολύτως απαραίτητη. Είναι κοινός και συλλογικός ο αγώνας μας απέναντι στο τεράστιο φάσμα της ανεργίας, στη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση, την απόλυτη υποβάθμιση του ρόλου μας.  Η αποχή, το λευκό, το άκυρο δεν είναι απάντηση. Για ν’ αλλάξουμε τα πράγματα, πρέπει να είμαστε παρόντες, γιατί οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν παραιτούνται.
Θέλουμε ένα ΤΕΕ/ΤΔΜ που να μπορεί  να υλοποιήσει το ρόλο του ως ο πρώτος επιστημονικός φορέας και να υπερασπισθεί τα επαγγελματικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των μηχανικών. Είναι εύκολη υπόθεση αν σκεφτεί κανείς ότι η δική μας αναμέτρηση, η αναμέτρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων γίνεται στο προσκήνιο,  με τη ζωή, με τα προβλήματά της, τις αγωνίες της και τις ανάγκες της και όχι   στους διαδρόμους και στα παρασκήνια.
Στις εκλογές ψηφίζουν όλοι οι συνάδελφοι, ανεξάρτητα από τυχόν οφειλές σε ΤΕΕ ή ΤΣΜEΔΕ.
Όποιος την Κυριακή μείνει σπίτι του και δεν ψηφίσει, στην πράξη λέει ναι στα κακώς κείμενα. Επειδή, απλά, αφήνει εκείνον που θα πάει στην κάλπη να ψηφίσει και γι’ αυτόν.
Στις 20-11-2026  ψηφίζουμε «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»:
Για ΟΛΟΥΣ τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ και ιδιαίτερα τους νέους, τους άνεργους και τους υποαπασχολούμενους. Και
Για την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ  ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της Χώρας.
Το ζήτημα, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, δεν είναι ποια παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά ποια παράταξη θα πάει το ΤΕΕ προς τα μπρος.
Ανεξάρτητα πάντως από το εκλογικό αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα των εκλογών θα ισχύει αναλογικά και πάλι αυτό που είπε ο Σωκράτης πριν από χιλιάδες χρόνια: θα έχουμε το ΤΕΕ/ΤΔΜ που μας αξίζει...
 Με φιλικούς & αγωνιστικούς    χαιρετισμούς                                                                                                              
Νίκος Συλλίρης
Επικεφαλής συνδυασμού 
«ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου