Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ




Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αύριο,  3 Νοεμβρίου 2019 ψηφίζουμε για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
Οι εκλογές αυτές που διεξάγονται εν μέσω κρίσης, έχουν βαρύνουσα σημασία για  το σύνολο του τεχνικού κόσμου. Το ΤΕΕ/ΤΔΜ μπορεί και πρέπει να γίνει ο αναπτυξιακός πολλαπλασιαστής με  ευεργετικά αποτελέσματα για τον τεχνικό κλάδο και τον τόπο μας.
Στην  επίπονη και ζωτικής σημασίας προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομικής πορείας της περιοχής μας οι Μηχανικοί  αποτελούν την εμπροσθοφυλακή, διότι ο ρόλος των Μηχανικών είναι συμβατός/συνυφασμένος με την ανάπτυξη.
Το  κεφάλαιο του ΤΕΕ  είναι μέλη του και οι νέοι Μηχανικοί το μέλλον του. Όλοι οι Μηχανικοί της Δυτικής
Μακεδονίας έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στην πρόκληση ιστορικού χαρακτήρα για την Περιφέρειά μας, που ζει στον αστερισμό της μεταλιγνιτικής περιόδου.
Η «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» αποτελεί την μοναδική ουσιαστικά ανεξάρτητη από κομματικές και παραταξιακές γραμμές παράταξη.  Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των Μηχανικών μας αφορούν όλους, ανεξάρτητα από πολιτική επιλογή  και επαγγελματική κατάσταση.
Η παράταξή μας στη διάρκεια λειτουργίας της επέδειξε αίσθημα ευθύνης, συνεργασίας και προσφοράς σε ότι έχει σχέση με την διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και το κύρος του ΤΕΕ. Υπήρξαμε ανοιχτοί σε όλους τους συναδέλφους. Δεν αναλωθήκαμε σε άγονες αντιπαραθέσεις και εξυπηρετήσεις διάφορων συμφερόντων. Συμμετείχαμε στις Μόνιμες Επιτροπές του Περιφερικού Τμήματος με στόχο την ενότητα, τη συλλογικότητα και το κύρος του Τ.Ε.Ε. Συγκρουστήκαμε στην Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος και πήραμε θέση σε όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν τα προβλήματα που δυσκολεύουν  τη δουλειά του Μηχανικού και υποβαθμίζουν το ρόλο του.
Με παρακαταθήκη την μέχρι τώρα πορεία μας, με επίγνωση της πραγματικότητας και με άξονα το ΤΕΕ που μας αξίζει σας καλούμε να στηρίξετε στις εκλογές για την Αντιπροσωπεία και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ».
Η μαζική συμμετοχή των Μηχανικών, για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους σε έναν φορέα, που αποτελεί τον εκφραστή και θεματοφύλακα των διεκδικήσεων τους, αλλά και βασικό τεχνικό σύμβουλο της Πολιτείας, αποτελεί ύψιστο καθήκον για την ενίσχυση της φωνής του ΤΕΕ και των Περιφερειακών Τμημάτων του.
 Έχοντας την τιμή να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», σας καλώ όλους στις κάλπες  για το ΤΕΕ του μέλλοντος.

Με εκτίμηση
Νίκος Συλλίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου